KUOKKALAN KARTANO

Yli satavuotias Kartano on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykypäivää. Kartanon ainutlaatuinen miljöö ja ensiluokkainen palvelu tarjoavat unohtumattomat puitteet elämäsi tärkeimpään juhlaan.  Kuokkalan kartano on kauppaneuvos Julius Johnsonin rakennuttama ja arkkitehti Wivi Lönnin suunnittelema kivitalo, joka valmistui vuonna 1904. Se kuuluu pihapiirinsä kanssa Keski-Suomen maakunnallisesti arvokkaisiin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. 

Syyskuussa 2021 Kartano avasi ovensa uudistuneena. Kartanon sisäpuoli on täysin saneerattu sekä sisustettu muun muassa antiikkihuonekaluin sekä valaisimin. Kartanolla palvelee tänä päivänä huippuarvosanoja saanut Kuokkalan kartanon ravintola.

Jos arvostat korkea-arvoista ruokaa ja tunnelmallista sekä kulttuurihistoriallisesti arvokasta miljöötä, Kuokkalan Kartano on loistava vaihtoehto viettää yhtä elämäsi tärkeintä päivää.

KUOKKALAN KARTANON TALLI

Kuokkalan Kartanon pihapiirissä on myös hyvällä maulla peruskorjattu tallirakennus, jossa on sauna, porealtaat ja viihtyisä oleskelutila.