HÄÄKUVAUS

Älä tingi hääkuvauksesta

Hääpäivä on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä. Muistot hääpäivästä saattavat haalistua tai muuttua ajan myötä, mutta valokuvat säilyvät ikuisesti ja niihin voi palata aina uudelleen. Valokuva palauttaa aina mieleen sen tunteen, mitä koit sillä hetkellä kun valokuva on otettu.


Hääkuvaus voi olla kahden tunnin potrettikuvaus yhdessä valitussa lokaatiossa tai koko päivän kestävä dokumentaarinen valokuvaus, jossa kuljemme kanssanne aamusta iltaan taltioiden kaikki päivän tapahtumat. Hääkuvaus voi olla kaikkea siltä väliltä tai jopa paljon enemmän. Hääkuvaus voidaan jakaa jopa useammalle eri päivälle.

Miksi olet täällä?

Olet täällä siksi, että olet hakemassa jotain erilaista. Et halua tyypillisiä, latteita ja hassuja hääkuvia, joita näemme kaikkialla. Haluat jotain enemmän, jotain uniikkia. Haluat hääkuvia, joissa on tunnetta, energiaa ja jotka pysäyttävät. Kuvia, joissa on värejä, sävyjä ja draamaa.

Tutustu tarkemmin kuvaustyyliimme.

Miksi kaksi valokuvaajaa?

Kaksi valokuvaajaa pystyy ottamaan samaan aikaan valokuvia eri kuvakulmista, eri perspektiivistä ja eri näkökulmasta. Kahden valokuvaajan kuvista syntyvä tarinankerronta on melkein elokuvamainen kokemus ja antaa valokuville syvemmän merkityksen.

Olemme valokuvanneet häitä jo vuosia yhdessä ja kuvaustyylimme täydentävät toisiaan. Tiedämme koko ajan, mitä toinen ajattelee tai missä toinen on. Jotkut hääkuvaajat käyttävät avustavaa valokuvaajaa, mutta me olemme molemmat pääkuvaajia. Kaksi valokuvaajaa pystyy taltioimaan upean, ikimuistoisen hetken laadukkaasti paljon todennäköisemmin kuin yksi.

Valmistautuminen

Hääkuvaus ei ole meille sarjatyötä. Hääkuvaus suunnitellaan aina yhdessä teidän kanssanne ja autamme teitä päivän aikataulujen suunnittelussa. Tiedustelemme aina kuvauspaikat etukäteen sekä vierailemme juhlapaikalla ennen hääpäivää. Me tiedämme, milloin ja missä on parasta ottaa potrettikuvia ja milloin on paras mahdollinen valo. Aina valo tai sää ei ole suotuisa, mutta meillä on aina repullinen hyviä ideoita, omat valot sekä tarvittava osaaminen, että upeita valokuvia voidaan ottaa missä ja milloin vaan.

Suunnitteletko häitä ulkomailla tai karkaamista vihille?

Olemme matkustaneet ympäri Eurooppaa, ja jos olette suunnittelemassa häitä ulkomaille tai mietitte karkaamista vihille, niin matkuistaisimme mielellämme kanssanne tai teidän luoksenne.

Maita, joissa olemme käyneet ovat muun muassa Skotlanti, Englanti, Norja, Ruotsi, Tanska, Itävalta, Slovakia, Hollanti, Tsekki, Espanja, Puola, Viroa and Latvia.

Katso tarkemmin täältä.

Milloin hääkuvaus kannattaa varata?

Meillä on hääkuvausvarauksia 2 tai jopa 3 vuoden päähän, joten suosittelemme olemaan ajoissa liikenteessä. Yleensä hääkuvaaja varataan 1-2 vuotta ennen hääpäivää. Suosittelemme harkitsemaan myös erillistä parikuvausta tai kihlajaiskuvausta, silloin voimme samalla tutustua toisiimme ja se helpottaa yhteistyötä varsinaisen hääpäivän aikana. Myös erillistä potrettipäivää kannattaa harkita. Se voidaan toteuttaa esimerkiksi koemeikkipäivänä tai vaikka hääpäivän jälkeen. Erillisen potrettipäivän iso etu on se, että kuvausaika sekä lokaatio voidaan valita vapaammin, eikä tarvitse huolehtia hääpäivän aikatauluista.

Varmista meidät hääkuvaajaksesi ja varaa tästä.

Asiakaspalautteet

"Hääkuvistamme tuli täydellisen onnistuneita. Kuvista huokuu täydellisesti hääpäivän tunnelma, joka oli lämmin, tunnelmallinen ja kaunis. Kuvaajat olivat ammattitaitoisia ja aivan huipputyyppejä. Iso suositus!"

Henna ja Tuomo

Hääkuvaus Jyväskylä

"Luotimme Kuvamiehiin niin kihlajais- kuin hääkuvissakin ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. Heljo ja Tapio ovat ammattitaitoisia, luovia ja osaavat neuvoa kuvattavia oikealla tavalla. Suosittelemme lämpimästi!"

Juulia ja Janne

Hääkuvaus Jyväskylä

"Tykättiin tosi paljon kuvista, kuvien tunnelmasta ja itse kuvaajista. Ikimuistoisista hetkistä onnistuitte ottamaan ikimuistoisia kuvia. Erityiset kiitokset teille."

Pauliina ja Pasi

Hääkuvaus Varkaus

"Kuvamiehet hoitivat hääkuvauksemme tyylikkäästi! Kuvaaminen hoidettiin ammattitaidolla, hääparia kuunnellen ennen ja jälkeen kuvausten. Kaikesta toiminnasta paistoi aito sitoutuminen ja innostus kuvaamiseen."

Maiju ja Jaakko

Hääkuvaus Suolahti

"We are very happy that we chose you to photograph our wedding! We really appreciate your work and we can see your signature in the pictures. Thank You! Perfect!"

Minna ja Thomas

Hääkuvaus Jämsä

"Kiitos aivan mahtavista kuvista, katsoin ne äsken pikaisesti lävitse. Te olitte kyllä parhaat "tyypit" ikuistamaan meidän tärkeän päivän, kiitos siitä!"

Satu ja Aki

Hääkuvaus Jyväskylä

"Tapsa ja Heljo ikuisti upeasti häämme. Tutustuminen kuvaajiin jo ennalta, sekä toiveiden kuuleminen ja yhteisen sävelen löytäminen oli luontevaa ja helppoa. Kuvista tuli mielettömän hienoja ja kaikki sujui vaivattomasti. 5/5!"

Paula ja Anssi

Hääkuvaus Orivesi

"Täysi suositus! Huikeita tyyppejä ja raudan kovia ammattilaisia, kiitos!"

Memmu ja Jampe

Hääkuvaus Suolahti"Kiitos niin paljon, kuvat on kertakaikkisen upeita! Olemme todella tyytyväisiä!"

Juulia ja Eetu

Hääkuvaus Jyväskylä

"Meillä oli kyllä ihan parhaat kuvaajat! Näitä kuvia kelpaa todellakin ihastella vuosienkin päästä. Kiitos ihan mielettömän hienoista kuvista!"

Anni ja Kimmo

Hääkuvaus Hämeenlinna

"Hääpäivämme ilta huipentui kuvaussessioon, jollaista en olisi osannut ikinä kuvitella. Kokemuksena yksi elämämme huikeimpia. Heljo ja Tapsa tekevät todellisia taikoja ja laittava kaiken peliin. Huippuammattilaisia!"

Mervi ja Pasi

Hääkuvaus Konnevesi

"Ihan mielettömiä kuvia! Iso kiitos Kuvamiehille tärkeän päivän ikuistamisesta. Vahva suositus!"

Miia ja Maher

Hääkuvaus Suolahti

Haluatko kuulla enemmän?