BLOGI

 

Olemme kuvanneet Jyväskylän alueella jo lukuisat häät ja meillä on kokemusta todennäköisesti kaikista mahdollisista Keski-Suomen alueen hääjuhlapaikoista. Listasimme kuusi mielestämme parasta hääjuhlapaikkaa Jyväskylän alueelta.

Finnish Photo Awards 2023 - valokuvauskilpailusta kotiintuomisina hääkategorian voitto ja kolmas sija! Heljo voitti hääkategorian kuvallaan "Framed Love" ja Tapio sijoittui kolmanneksi kuvallaan "Rays Of Light". Voitto oli Heljolle toinen peräkkäinen. Finaalikuvien ulkopuolelta Heljolle tuli lisäksi kaksi kunniamainintaa ja Tapiolle yksi.

Heljo voitti tammikuun 2023 The Portrait Masters hääkategorian kuvallaan, joka on otettu Jyväskylän Nikolainkulmassa. Voit tutustua palkittuihin kuviin täältä. Jokaisen kategorian voittaja saa kristallisen palkinnon sekä 1000 dollarin käteispalkinnon.

Juulian ja Jannen häitä juhlittiin 8.10.2022 Savutuvan Apajalla, Jyväskylässä. Olimme kuvanneet jo heidän kihlajaiskuvat vuotta aiemmin. Palaammekin alussa niihin tunnelmiin. Yhteinen sävel löytyi Juulian ja Jannen kanssa välittömästi ja yhteistyö olikin jo todella helppoa varsinaisena hääjuhlapäivänä. Suosittelemmekin erillisen kihlajaiskuvauksen...

Annin ja Kimmon hääpäivää juhlittiin 16.7.2022 Hämeenlinnan Kielorannassa. Meillä oli mukana myös videokuvaaja, taitava ja lahjakas Ville Hartikka. Olimme liikkeellä siis - ei kahden, vaan kolmen - kuvaajan voimin.

Paula ja Anssi viettivät hääpäiväänsä 30.7.2021 Paulan upealla sukutilalla, Oriveden Vetterkullassa. Tila on ollut Paulan suvun omistuksessa jo monta sukupolvea. Kun hääparina on tanssija sekä näyttelijä, voi odottaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tunteiden vuoristorataa sekä hieman "draamaa"! Saimme olla etuoikeutettuina taltiomassa heidän...