BLOGI

 

Heljo voitti tammikuun 2023 The Portrait Masters hääkategorian kuvallaan, joka on otettu Jyväskylän Nikolainkulmassa. Voit tutustua palkittuihin kuviin täältä. Jokaisen kategorian voittaja saa kristallisen palkinnon sekä 1000 dollarin käteispalkinnon.

Juulian ja Jannen häitä juhlittiin 8.10.2022 Savutuvan Apajalla, Jyväskylässä. Olimme kuvanneet jo heidän kihlajaiskuvat vuotta aiemmin. Palaammekin alussa niihin tunnelmiin. Yhteinen sävel löytyi Juulian ja Jannen kanssa välittömästi ja yhteistyö olikin jo todella helppoa varsinaisena hääjuhlapäivänä. Suosittelemmekin erillisen kihlajaiskuvauksen...

Annin ja Kimmon hääpäivää juhlittiin 16.7.2022 Hämeenlinnan Kielorannassa. Meillä oli mukana myös videokuvaaja, taitava ja lahjakas Ville Hartikka. Olimme liikkeellä siis - ei kahden, vaan kolmen - kuvaajan voimin.

Paula ja Anssi viettivät hääpäiväänsä 30.7.2021 Paulan upealla sukutilalla, Oriveden Vetterkullassa. Tila on ollut Paulan suvun omistuksessa jo monta sukupolvea. Kun hääparina on tanssija sekä näyttelijä, voi odottaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tunteiden vuoristorataa sekä hieman "draamaa"! Saimme olla etuoikeutettuina taltiomassa heidän...

Minna ja Thomas jakoivat häänsä kahdelle eri päivälle, joten saimme viettää heidän kanssaan kaksi vauhdikasta ja tunteikasta päivää. He halusivat pitää intiimin siviilivihkimisen erikseen lähisukulaisilleen ja ystävilleen. Lisäksi he viettivät perinteisen hääpäivän, johon kuului kirkkovihkiminen sekä hääjuhla.