Häätarinat: Anni ja Kimmo

01.01.2023

Annin ja Kimmon hääpäivää juhlittiin 16.7.2022 Hämeenlinnan Kielorannassa. Meillä oli mukana myös videokuvaaja, taitava ja lahjakas Ville Hartikka. Olimme liikkeellä siis - ei kahden, vaan kolmen - kuvaajan voimin.

Aamu valkeni hieman sateisena kun saavuimme Kielorantaan. Hääkuvauspäivä aloiteltiin kuvaamalla morsian Annin ja sulhanen Kimmon valmisteluja. Sen jälkeen siirryttiin järven rantaan kuvaamaan first look - kuvat. First look - kuvien jälkeen kuvasimme hääpotretteja, niin tulevan hääparin kanssa, kuin myös ryhmäpotretteja kaasojen ja bestmanien kanssa.

Annin ja Kimmo hääjuhla oli intiimi ja kaunis. Tunnelma juhlassa oli rento ja välittävä. Hääparille pidettiin koskettavia ja erittäin hauskoja puheita.

Perhe- ja ryhmäpotretit otettiin ulkona ruokailun jälkeen, kun aurinko oli hieman jo laskenut lakipisteestään. Kakkukahvien ja lyhyen biletyksen jälkeen veimme hääparin vielä loppuillan hääpotrettien kuvaukseen. Menimme hetkeksi vielä takaisin Kielorannan upealle rannalle, jossa oli laituri ja pieni hiekkaranta. 

Ehdotamme yleensä aina, varsinkin kesällä, hääparille että he varaisivat pienen hetken juhlimisen lomasta vielä loppuillan hääpotreteille. Yleensä tietysti toivomme kaunista auringonlaskua, mutta vaikka olisikin pilvistä, vallitseva luonnonvalo on aina pehmeämpää auringonlaskun aikaan. Tykkäämme ottaa monipuolisesti potrettikuvia; laajoja, tiukkoja sekä kaikkea siltä väliltä.


Anni and Kimmo celebrated their wedding day at 16th of July at Kieloranta, Hämeenlinna.


#hääkuvaus #hääkuvaajasuomi #hääkuvaussuomi #hääkuvaushämeenlinna #kieloranta #hääkuvaushämeenlinna #hääkuvausjyväskylä #hääkuvaaja #hääkuvaus #häät #valokuvaus #valokuvaaja #valokuvaus #canon #sigma #magmod #kuvamiehet