Häätarinat: Juulia ja Janne

04.01.2023

Juulian ja Jannen häitä juhlittiin 8.10.2022 Savutuvan Apajalla, Jyväskylässä. Olimme kuvanneet jo heidän kihlajaiskuvat vuotta aiemmin. Palaammekin alussa niihin tunnelmiin. Yhteinen sävel löytyi Juulian ja Jannen kanssa välittömästi ja yhteistyö olikin jo todella helppoa varsinaisena hääjuhlapäivänä. Suosittelemmekin erillisen kihlajaiskuvauksen / parikuvauksen ottamista hääkuvauspaketin kylkeen, koska silloin yhteistyö on aina hieman luontevampaa ja rennompaa hääpäivänä, koska jäätä on murrettu jo etukäteen ja myös meidän toimintatavat ovat tutumpia. Se helpottaa myös meidän työtämme, ja siksi tarjoammekin hääkuvauspaketin varaajalle kihlajaiskuvauksen / parikuvauksen 10 %:n alennuksella.

Päivän kaikki tapahtumat olivat Savutuvan Apajalla, joka on yksi Keski-Suomen parhaista hääjuhlapaikoista. Siellä toimii palvelu hyvin, ruoat ovat herkullisia ja miljöö itsessään on idyllinen ja juhlatilat todella tunnelmallisia.

Päivä aloitettiin Juulian ja Jannen kanssa ensimmäisellä potrettisessiolla ja koska satoi vettä, otimme kuvat Savutuvan Apajan Kalliosalissa. Sen jälkeen vietettiin kaunis hääseremonia, jossa hääpari luki toisilleen häävalat. Seremonian jälkeen oli onnittelut sekä cocktail-tunti (cocktail hour), jonka aikana kuvasimme perhe- ja ryhmäpotretit. Ruokailun jälkeen kuvasimme hääportetit, osa 2, Savutuvan Apajan perinnepihan rannassa. Hääparilla oli hääautonaan todellinen klassikko, joten se piti ehdottomasti myös ottaa valokuviin mukaan.

Potrettikuvauksen jälkeen luvassa oli vielä kakkukahvit, ohjelmaa sekä vapaata seurustelua ja juhlimista.


Juulia and Janne celebrated their wedding day at 8th of October 2022 at Savutuvan Apaja, Jyväskylä. We shot their engagement photos year before and there is also few images from that photosession.


KIHLAJAISKUVAUS


HÄÄKUVAUS


#hääkuvaus #hääkuvaajasuomi #hääkuvaussuomi #hääkuvaaja #savutuvanapaja #hääkuvauskeskisuomi #hääkuvausjyväskylä #hääkuvaaja #hääkuvaus #häät #valokuvaus #valokuvaaja #valokuvaus #canon #sigma #magmod #kuvamiehet