Heljo Finnish Photo Awardsin kokonaiskilpailun voittoon!

11.09.2022

Heljo nappasi 9-10.9.2022 järjestetyn Finnish Photo Awards - kilpailun kokonaiskilpailun voiton hääkuvallaan "The Art of Love".

Tuomarit arvioivat voittajakuvaa näin:

"Olimme erityisen vaikuttuneita voittajakuvan luovuudesta ja visuaalisesta vaikuttavuudesta. Kuva on kuitenkin otettu keskellä kiireistä hääpäivää, joten se on oivallinen osoitus kuinka ammattilaisen silmä osaa hyödyntää kaikki mahdollisuuden vaikuttavan kuvan tekemiseen."

Finnish Photo Awards -kilpailussa on kymmenen eri kilpailukategoriaa. Kilpailun kokonaisvoittaja Heljo voitti näistä siis hääkuvasarjan. Voitto oli merkittävä myös siksi, että tämä oli ensimmäinen kerta kun Finnish Photo Awards voitetaan hääkuvalla.

Finnish Photo Awards -kilpailun palkintosijoille sijoittuminen toimii myös pääsylippuna Suomen maajoukkueeseen World Photographic Cup (WPC) -kilpailuun. WPC on maailmanlaajuinen valokuvakilpailu, joissa eri maiden maajoukkueet ottavat toisistaan mittaa. Suomen maajoukkue on osallistunut kisaan menestyksekkäästi sen perustamisvuodesta 2014 lähtien.

#heljohakulinen #hääkuvaus #hääkuvaajasuomi #hääkuvaussuomi #hääkuvausjyväskylä #hääkuvaaja #hääkuvaus #häät #valokuvaus #valokuvaaja #valokuvaus #finnishphotoawards #parashääkuvaaja #canon #sigma #magmod #kuvamiehet