JYVÄSKYLÄN SEUDUN PARHAAT HÄÄJUHLAPAIKAT JA JUHLATILAT

SAVUTUVAN APAJA

Savutuvan Apaja on tilausravintola, joka tarjoaa upeat puitteet hääjuhlaasi ympäri vuoden. Savutuvan Apaja sijaitsee luonnonsuojellussa Haapasaaressa, Jyväskylässä, luonnon ja veden ympäröimänä.

KUOKKALAN KARTANO

Yli satavuotias Kartano on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykypäivää. Kartanon ainutlaatuinen miljöö ja ensiluokkainen palvelu tarjoavat unohtumattomat puitteet elämäsi tärkeimpään juhlaan.

NIKOLAINKULMA

Historiaa henkivä Jyväskylän Nikolainkulma tarjoaa Jyväskylän keskustan upeimmat puitteet niin pienten ja intiimien juhlien kuin suurten, yli 100 henkilön, tilaisuuksien järjestämiseen.

JUHLATALO MAJAKOSKI

Jyväskylän Ruokkeella sijaitseva Juhlatalo Majakoski on vanha talonpoikaistila, jonka tarina juontuu aina vuoteen 1852 asti.

VEHRYT NOUKA

Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka sekä tilausravintola Jyväskylässä, luonnon ja Päijänteen ympäröimässä Noukanniemessä. Raikas, moderni ja näyttävä juhlasali ihastuttaa tyylillään ja maisemillaan.

VARJOLAN TILA

Varjola sijaitsee Keski-Suomessa, maaseudun rauhassa Kuusaan kosken kuohujen kupeessa Laukaassa. Matkaa Jyväskylästä on vain puolisen tuntia, joten myös kaupungin palvelut on helppo yhdistää vierailuun.