Hääkuvaus Jyväskylä | Valokuvaaja Jyväskylä

Suunnitteletko häitä Jyväskylän alueelle ja etsit häävalokuvaajaa?

Älä etsi enempää, jos haluat valtavirrasta poikkeavia, tunnelmallisia, emotionaalisia, luovia ja värikkäitä muistoja tärkeästä päivästäsi.

Olemme kansainvälisesti palkittu kahden hengen hääkuvaustiimi ja toimimme pääasiassa Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Teemme hääkuvauksia myös muualla Suomessa ja tarvittaessa myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Olemme kuvanneet Jyväskylän alueella lukuisat häät. Tiedämme Keski-Suomen parhaat kuvauspaikat ja osaamme suositella myös alueen parhaat juhlapaikat.

Hääkuvaus ei ole meille sarjatyötä, vaan jokainen hääkuvaus - oli se sitten pelkkä potrettikuvaus tai koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus - suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Käymme kanssanne päivän kulun läpi ja kuuntelemme teidän ajatuksenne tunnelmakehyksestä, aikataulusta sekä muista yksityiskohdista, että hääpäivänne sujuu suunnitellusti.

Kuvaustyylimme poikkeaa perinteisestä suomalaista dokumentaarisesta hääkuvauksesta, ja haluamme rikastaa hääkuvianne monipuolisella kuvaustyylillämme.

Tutustu portfolioomme ja ole yhteydessä, niin suunnitellaan Teille sopiva hääkuvauspaketti.